10/3/2017

3 steder du skal spise brunch i Aarhus

Skrevet af:
Michelle Nielsen

Jeg elsker at spise brunch, men jeg har også nogle strenge krav til min brunch. For det første skal brunchen have en god pris - den behøver ikke være decideret billig - men jeg skal føle, at jeg får noget for pengene. For det andet, så skal den være smuk. Jeg spiser nemlig først og fremmest med øjnene, så både omgivelserne og det jeg ser på min tallerken skal være smukt. For det tredje, så skal brunchen være unik -  det skal ikke være nogen de der kedelige tallerkener, som man kan få nede på Åen. De skal være spændende og indbydende - og så må der gerne følge en god kop kaffe med! 

1. FFOOD

 Første sted, som jeg vil anbefale er FFOOD, som ligger på Vesterbro Torv. Brunchen er smuk og man får en masse god mad for pengene. Umiddelbart ligner FFOOD måske ikke sted, som ville servere brunch (der bliver nemlig langet meget take-away over disken) men om morgenen, er det altså et skønt sted at spise brunch! 

2. CAFE JULIETTE

Det her er et af mine favorit steder - og det både om vinteren når stearinlysene og de mange tæpper skaber en hyggelig stemning - men det er også om sommeren, hvor man kan sidde i deres lille baggård. Indretningen er fantastisk og så ligger den på travle Jægergaardgade, hvor det altid er hyggeligt at kigge ud af vinduet for at se på mennesker gå forbi, mens man spiser god mad og drikker god kaffe.

3. KÄHLER SPISESALON

Hvis man kigger ind i vores lejlighed, så bliver det nok ret tydeligt for en, at jeg er vild med Kähler. Kähler Spisesalon, som ligger på M. P. Bruunsgade, er alt servicen (selvfølgelig) fra Kähler. Deres brunch er virkeligt høj kvalitet (og det er deres smørrebrød også, for den sags skyld) og fordi al servicen er fra Kähler, så er Instagram venligheden naturligvis i top. Virkeligt et besøg værd!

Michelle Nielsen

Jeg hedder Michelle Nielsen og har boet på Vesterbro Torv siden 2009, så jeg ser Aarhus som min by, og jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at bo nogen andre steder. Jeg lever af at blogge på stonemuse.dk og jeg forsøger at inddrage Aarhus, så meget som muligt på min blog. Generelt, så bruger jeg bruger byen rigtigt, RIGTIGT meget og jeg er den, som alle mine venner skriver til, hvis de skal ud spise ude eller opleve byen på en ny måde.