4/7/2018

5 STEDER MED STUDIERABAT I KØBENAHVN

Skrevet af:
Sandra Willer

Hvis nogle af jer er nye i København, så kan jeg berolige jer med, at jeg sagtens kan huske, hvordan det er at flytte til storbyen. Det er rigtig spændende, kaotisk og vildt dejligt på samme tid. Derfor vil jeg sammen med NY i BYEN bringe jer forskellige små guides, tips og tricks til København - som jeg her til sommer har boet i i 4 år (!!) - time flies. I kan læse min "Ny I Byen" guide til spisesteder HER og min guide til de bedste steder at nyde solen HER.

I dag skal det dog i stedet for at spise og sole, handle om at spare nogle penge. Nu har jeg desværre ikke selv noget studiekort jeg kan svinge, men det tænker jeg, mange af jer har. Der er mange fede steder i København, der tilbyder studierabat og her er et par jeg gerne vil fremhæve. Hvis I har nogle favorit steder, I også kender til og vil anbefale, som der tilbyder studierabat, må I meget gerne efterlade dem i kommentarfeltet.

TOPSHOP

Jeg ELSKER TopShop og hver gang, jeg svinger kortet derinde, bliver jeg en lille smule irriteret over, at jeg ikke selv kvalificerer mig til studierabat. Her får man nemlig 10% rabat, og det er både på den på Ny Østergade og i Magasin ved Kgs. Nytorv, man får det. Jeg er især glad for jeans, kjoler og jakker fra TopShop.

MESSAGE

En anden super fed tøj butik der også tilbyder 10% i rabat. Message har et bredt udvalg af mærker, der går fra high-street priser op til medium priced. De forhandler blandt andet Neo Noir som laver super fine ting, Mbym - dem har jeg en del fra i garderoben, samt de vildt flotte "Nunoo" tasker. Ikke dårligt med 10% på det!

OMAKASE SUSHI

På Vesterbrogade finder man Omakase sushi, som er fin sushi til pengene. Oveni det tilbyder de 10% studierabat på hele menuen. Jeg har fået takeaway herfra da jeg boede på Frederiksberg, og det var helt i orden! Ind i mellem skal der altså lidt sushi til, hvis man spørger mig, men det behøver ikke altid være 'sticks' priser.

BEAUTY & MAKE UP

Hos Beauty & Makeup kan du både få ordnet negle, ansigtsbehandlinger eller blive vokset. Der er en studierabat på 15% Mandag-Onsdag fra 9.00-14.00, så det er med at udnytte hvis man har et par timers luft midt på dagen. De ligger på Nørre Farimagsgade, så et nemt og centralt sted i København K.

SPORTING HEALTH CLUB

Den trendy og lækre fitness kæde Sporting Health Club tilbyder 100,- i rabat om måneden i deres fitness lokaler både ved søerne og på Gothersgade. Jeg har været til nogle events i den på Gothersgade og der er super fedt, hvis man gerne vil træne lidt mere eksklusivt samt spare lidt penge.

Hvis i søger andre tips og tricks til at lære byen at kende, vil jeg anbefale jer at tjekke de andre blogindlæg på Ny i Byen ud. Her er der alt man behøver for at blive klog på at flytte til en ny storby - hvad end det er Aarhus eller København.

Sandra Willer

Jeg hedder Sandra, jeg er i starten og tyverne og bosat i København. Jeg er opvokset på landet, men flyttede hjemmefra og ind til København i den spæde alder af 17 år. 

Siden der har jeg både danset, shoppet og spist mig igennem byens gader.

Jeg deler glædeligt ud af mine tips, som omfatter alt fra gode "insta-caféer", til den bedste snaskede china-box og til hvor der er udsalg på designer stiletter. 

Til hverdag lever jeg af mine sociale medier, herunder min blog www.blogbysandra.dk. Jeg glæder mig til at tage jer med rundt i København!