8/12/2016

Aarhus Street Food: Hele verden samlet i en gammel bushal

Skrevet af:
Sidsel og Lasse

Utroligt nok har vi ikke fået besøgt Aarhus Street Food før nu – enten har vi ikke haft tid, vejret har været trist eller også har der været noget andet i vejen. Vores forventninger til stedet har været lidt blandede, mest fordi Aarhus før har forsøgt sig med street food-koncepter med lidt svingende held. Eksempelvis måtte Øboderne droppe deres idé efter blot få uger – ærgerligt og lidt skuffende. MEN – Aarhus Street Food leverer varen. Det synes vi i hvert fald :) Lagerhallen byder på super hyggelig atmosfære, godt udvalg, fint med plads (i modsætning til eksempelvis Papirøen) og stemningsfuld indretning. Vi gik længe i ring for at tjekke alle boder ud og bestemme os for, hvad vi skulle prøve. Vi endte med en Meat Lover-tallerken fra Tatashe og en salat med kylling fra Báhn Mì Bandits – virkelig lækre retter, begge dele – selvom salaten viste sig at have syltet chili ovenpå, hvilket måske liiige blev stærkt nok (i hvert fald for Sidsel!). Ellers smagte den dog skønt af koriander, peanuts og sprødt grønt. 

Vi delte en postevand til og sluttede af med en kop cappuccino til deling fra den hyggelige Mokkahouse, som serverer kaffe til rigtig fine priser. Alt i alt kom vi af med 205 kroner, hvilket måske var en smule i den dyre ende, portionerne taget i betragtning. Kaffen kostede 30 kr., vand 15 kr. og maden fra Tatashe og Báhn Mì Bandits kostede hhv. 110 og 50 kr. Siden har vi også besøgt Aarhus Street Food en torsdag aften, hvor der var godt gang i barerne! Det var den perfekte setting til et par glas rosé og lidt snacks i form af bao med pulled duck og knasende forårsruller fra den vietnamesiske bod. Så retterne og stemningen fejler bestemt intet, og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi sætter vores ben på Aarhus Street Food. Vi synes helt klart man skal aflægge den gamle bushal et besøg, hvis man er ny i byen.

Sidsel og Lasse

Vi hedder Sidsel og Lasse og har boet sammen i en lille lejlighed i Aarhus siden 2010. Derudover har vi sammen drevet livsstilsbloggen sidseloglasse.com siden 2009. Sidsel har en kandidatgrad i Oplevelsesøkonomi og arbejder som Digital Producer hos HELE VEJEN, mens Lasse har en kandidatgrad i Medievidenskab og arbejder med PR og marketing hos Minimum. Aarhus er og bliver vores yndlingsby, men vi har hver især også boet i blandt andet Sydney, København og San Diego i løbet af de sidste seks år. Vi elsker at udforske Aarhus og gøre brug af byens mange tilbud og muligheder, som der bliver flere og flere af i takt med den voksende popularitet, den jyske hovedstad har oplevet de seneste par år.