25/7/2017

Anbefaling / Cafe her og der

Skrevet af:
Thit Lund

Et af de steder mine veninder og jeg ofte traver tynd, er Riis Skov, men desværre bliver en to-go kaffe fra byen kold, før man overhovedet når derud. Derfor er I nødt til at kende til Cafe her og der. Den fineste lille kaffebiks på hjul, som en gang imellem er til at finde i Riis Skov. 

Kaffebaren laver super god kaffe. Både den kølende slags til solrige sommerdage og varme drikke til koldt efterårsvejr. Og så er prisen en hel del billigere end inde i byen, og kaffen er endda økologisk. 

Det gode ved Cafe her og der er, at du kan holde øje med, hvor den er på dens Facebook-side lige her. Den holder ofte til i Riis Skov, men nogle gange er den også i gården ved Arkitektskolen.

Thit Lund

Jeg hedder Thit og er aarhusianer med kæmpe A. Jeg har altid boet i Aarhus og kender den som min egen baglomme. Alligevel er jeg på en evig jagt efter byens små perler, som jeg med glæde deler og dokumenterer på min blog thitlund.dk

Jeg har min daglige gang i ø-gaderne og kan ikke forestille mig, at jeg skal bo andre steder end her i byens smørhul. Aarhus vokser nemlig på mig, og selvom jeg har boet her i 23 år, bliver byen ved med at imponere og inspirere.

Når jeg ikke snuser rundt med mit kamera eller går tur med min bomuldshund Albert, læser jeg kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.