9/11/2017

Besøg Væksthusene i Botanisk Have

Skrevet af:
Thit Lund

Nu hvor efteråret for alvor har sat ind, og vinden og regnen rusker udenfor, så er det godt at have et sted, man kan gå hen og få varmen og for en stund føle, at man er i udlandet. Derfor vil jeg i dag tippe jer om et af Aarhus uden tvivl aller fineste gemmesteder: Nemlig Væksthusene i Botanisk Have. 

Faktisk er Væksthusene en relativ ny attraktion Aarhus, men den botaniske perle har vundet næsten alle århusianeres hjerter. Udover at have tre kupler fyldt med skønne, grønne planter og smukke palmer, så serverer deres cafe super god, økologisk mad til virkelig fair priser.

For nyligt besøgte Tobber og jeg cafeen, og som billederne viser, fik vi to forskellige ting. Jeg fik en rugbrødssandwich med pulled pork, og Tobber tog dagens ret: En varm skål fyldt med sprøde grøntsager og lunende krydderier. Begge dele til den nette sum af omkring 50 kroner. Det er dælme en fair pris for frisk, økologisk og super god mad. Også er det altså den perfekte måde at afslutte en tur rundt i kuplerne.

Så: Fryser du, ved du ikke, hvad du skal lave på en regnvåd tirsdag, eller mangler du et sted at spise frokost med din kæreste eller veninde? Så tag forbi Væksthusene, nyd varmen og besøg deres dejlige cafe. Jeg kan kun give stedet mine varmeste anbefalinger.

Thit Lund

Jeg hedder Thit og er aarhusianer med kæmpe A. Jeg har altid boet i Aarhus og kender den som min egen baglomme. Alligevel er jeg på en evig jagt efter byens små perler, som jeg med glæde deler og dokumenterer på min blog thitlund.dk

Jeg har min daglige gang i ø-gaderne og kan ikke forestille mig, at jeg skal bo andre steder end her i byens smørhul. Aarhus vokser nemlig på mig, og selvom jeg har boet her i 23 år, bliver byen ved med at imponere og inspirere.

Når jeg ikke snuser rundt med mit kamera eller går tur med min bomuldshund Albert, læser jeg kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.