6/12/2016

De 16 bedste plantebikse i København

Skrevet af:
Copenhagenwilderness

Når man ny i København eller om man bare har flyttet bydel, så er det i denne planteglade sjæls optik, super vigtigt at vide hvor den nærmeste plantebiks befinder sig. Planter er en fuldstændig uundgåelig del af min indretning - de bidrager til stemningen og indeklimaet og så giver de mig følelsen af at være tættere på naturen - lige dér midt i al' asfalten.

Jeg bor på Nørrebro hvilket er den bydel i København, hvor der er mindst kvadratmeter græsplæne pr. indbygger, så man kan på sin vis godt tale om at jeg kompenserer ved overdreven planteindkøb.

Når man har 84 planter som undertegnede - så har man overblik over "sine plantebikse" og jeg har derfor samlet nogle af mine favoritter i min by.

Den Franske Anemone

Fælledvej 22B, 2200 Kbh. N.

 

Ullas Blomster

Nørrebrogade 55A, Kbh. N

Jagtvejens Blomster

Jagtvej 52A, Kbh. N

 

Blågårdsgade Blomster

Blågårdsgade 2C, Kbh N

 

Kaktus København

Jægersborggade 35 Kbh. N

 

Stalks and Roots

Frederiksborggade 21, Kbh. K

 

Blomsterskuret

Værnedamsvej 3A, Frederiksberg C

 

Blomsterhjørnet

Værnedamsvej 8, Frederiksberg C

 

Aroma Blomster

Vesterbrogade 61, Kbh. V

 

IKEA Gentofte

Nybrovej 2, Gentofte

 

Klokkeblomsten

Bomuldsgade 3, Valby

 

Butanik

Classensgade 10, kbh. Ø

Blomsterdrøm

Ryesgade 63, Kbh. Ø

 

Amager Planteland

Ugandavej 1, Kastrup

Kræver bil. Det er upraktisk at komme til med det offentlige

 

Plantorama Hillerød

Emblasvang 2, Hillerød Kræver bil! Men husk en anhænger. De har meget!

 

Copenhagen Markets

Litauen Alle 13, Taastrup

Kræver bil og et A-menneske. For at handle derude skal man nemlig være der tidligt! Kl.04 om morgenen for at finde de gode planter ;)

Copenhagenwilderness

Skønne København har i 13 år været ”min by”. De sidste 7 år har min adresse været et gammelt tørreloft på Nørrebro lige ved Dronning Louises Bro - et smørhul lige mellem det pæne indre by og det rå og kantede ydre Nørrebro.

København er en by som på alle måde opfordrer til at gå på opdagelse. Den er muligvis lille, men altid i rygende udvikling, samtidig med at ”klassikerne” består og giver byen mere sjæl end nogen anden by jeg nogensinde har frekventeret.

Til hverdag arbejder jeg som sygeplejerske og ved siden af ernærer jeg mig som boligblogger og freelance selverfaret boligstylist med en stor forkærlighed for genbrug, planter og dansk design - særligt med en stor forkærlighed for spektrummet: "de små, lokale, skæve og kreative"