29/11/2016

Anderledes oplevelser i Aarhus.

Skrevet af:
Nymaane

Øst for Paradis

Det er en biograf, som ligger et par minutter fra Latinerkvarteret. I denne biograf, som er helt usædvanlig og særligt fin, vises de nichefilm, som ellers ikke vises i de større biografer.

 

Tivoli Friheden

Tivoli er altid hyggeligt, og den kender de fleste. Men kender I også fed fredag, hvor der hver fredag fra april til september er koncerter? Klokken 20 er der koncert, og det koster kun 150 at komme ind og se.

Aarhus Teater. 

Det er simpelthen så fin en bygning, og man bør virkeligt prøve at tage en tur forbi. Er du studerende eller under 25, koster en billet kun 50 kroner, og det betyder, at det er billigere at tage i teatret, end i biografen!

 

Aarhus Boulders

Det er en stor hal, der er lavet til et klatreparadis. Man kommer bare forbi, lejer et par sko, og så er man i gang! Dagspas koster 90 kr. og skoleje koster 30. Der er også en lækker økologisk bar og et loungeområde, til når man har brug for en pause og lidt hygge.

Nymaane

Hej med jer!  Oprindeligt kommer jeg fra en lille, dejlig by der hedder Skave, men for to år siden flyttede jeg til Århus for at studere; det betyder også at jeg netop er gået i gang med tredje år på universitetet, hvor jeg læser psykologi. Udover at studere er jeg vikar i en integreret børnehave og frivillig ved Dansk Flygtningehjælp, to ting jeg er meget glad for. I min fritid elsker jeg at skrive, og ikke nok med at jeg blogger om det at være ny i Århus her på nyibyen.dk, kører jeg også på min egen blog nymaane.dk.

Jeg kunne selv have brugt en side som denne, da jeg flyttede til Århus, og glæder mig rigtigt meget til at dele mine erfaringer om det at være tilflytter!