21/2/2017

En miniguide til Godsbanen i Aarhus

Skrevet af:
Michelle Nielsen

Selve godsbanen

Godsbanen, skal man besøge hvis man er i Aarhus! Nedenfor, har jeg lavet en lille guide til det store område (og gamle godsbanegård) som kaldes for Godsbanen. Dette er blot et lille udsnit af alle de ting, som man kan se og opleve på Godsbanen i Aarhus. Hver dag, kan man nemlig opleve nye ting - loppemarkeder, sportsarrangementer, mad-boder, udstillinger og kurser - alt sammen krydret med masser af graffiti og god stemning. Læs med!! ! 

REUSE

REUSE, er et virkeligt sejt og unik koncept i Aarhus! Hos REUSE kan man gøre et fund og blive klogere på genbrug og upcycling. På REUSE kan man (alle dage, også i weekenden) aflevere sine gamle ting, som man ikke længere har brug for. I stedet for at tingene bliver til affald, stilles de så frem, og kan så afhentes af andre. På den måde får tingene en ekstra chance før de endegyldigt bliver til affald. Det er da virkeligt smart, ikke? Der er mange flere ting end man lige tror, så husk at gå en runde over hele REUSE pladsen.

Reuse

Plantecafé

Planter og god kaffe, siger du? Ja, det er den ultimative Instagram café!! 

Plantecafé

Spiselauget

Gode priser, fantastisk mad og en hyggelig stemning. Når man træder indenfor på Godsbanen, finder man Spiselauget, som er økologisk gastro-pub, hvor maden er simpel, lækker og til at betale. Som der står på deres hjemmeside, så er “Spiselauget er et spisested for folk, der elsker mad og vin” og det kan altså mærkes! Deres weekendbrunch er meget populær og det er der en rigtig god grund til. ! ! På taget af Godsbanen! ! Hvis man går op på taget af Godsbanen, så finder man en fantastisk udsigt over hele Godsbanen og resten af Aarhus. Man går op af skråning for at komme derop, så det er er muligt at sidde hvor man vil, på vej derop. Når solen skinner er det et fantastisk sted at tage en kop kaffe og hive kameraet frem. En helt fantastisk og unik stemning!! 

Spiselauget

Godsbanen er helt klart et besøg værd.

Michelle Nielsen

Jeg hedder Michelle Nielsen og har boet på Vesterbro Torv siden 2009, så jeg ser Aarhus som min by, og jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at bo nogen andre steder. Jeg lever af at blogge på stonemuse.dk og jeg forsøger at inddrage Aarhus, så meget som muligt på min blog. Generelt, så bruger jeg bruger byen rigtigt, RIGTIGT meget og jeg er den, som alle mine venner skriver til, hvis de skal ud spise ude eller opleve byen på en ny måde.