31/10/2017

Guide Aarhus: Det skal du lave i november

Skrevet af:
Thit Lund

Uret er sat tilbage, og efteråret viser sig fra sin sande side med ruskende vind og kølige morgener. Jeg nyder vores fire årstiders forskelligheder og facetter (måske lige med undtagelse af vinter), og derfor synes jeg også, at efteråret er ganske fint. Er du ikke helt enig, er der heldigvis masser at tage sig til inde døre. Læs bare med nedenfor. 

1. november: AARsome Townhall Har du en start-up virksomhed? Eller overvejer du at stable dit eget på benene? Så vil jeg foreslå dig at slå en smut forbi Ridehuset på onsdag, hvor der er AARsome Townhall. Der er nemlig et hav af inspirerende mennesker og oplæg fra nogle af de sejeste start-up virksomheder fra alle mulige brancher. Læs mere her 

3. november: Jul i Salling Har du set julelysene over gågaden blive tændt? Hvis ikke, kan jeg fortælle dig, at det en oplevelse for både børn og barnlige sjæle. Julelysene bliver tændt klokken 19, og jeg lover dig, at det kickstarter juelstemningen hos selv den mest inkarnerede jule-skeptiker (mig selv inklusiv). Læs mere her 

4. november: Retroguld Den 4. november kigger RetroGuld endnu en gang forbi Godsbanen. Der er som altid masser af stande med vintagetøj, og der plejer at være et hav af mennesker. Loppemarkedet finder sted både lørdag og søndag fra 10-16. Læs mere her 

5-12. november: Verdensbadene Spanien er Aarhus fineste svømmehal, og fra d. 5-12 november bliver den stemningsfyldte badeanstalt omdannet til et verdensbad med lys, lyd og bevægelse med inspiration fra hele verden. I svømmehallen er der for eksempel yoga og livemusik, og i Grosserbadet er der saunagus. Læs mere her 

11. november: Jul i Friheden Om jeg vil det eller ej, betyder november jo starten på julesæsonen. Og er der nogen, der kan fejre det, så er det Tivoli Friheden. Fra d. 11 november kan du opleve julelys, juleranker og ikke mindst et hav af små boder, der server lækre julegodter og juleting. Læs mere her

17. november: Gin Tonic Festival Min yndlingsdrink er Gin Tonic, så da jeg læste, at der kommer en hel festival, der hylder den klassiske drink, blev min interesse vakt. Festivalen foregår i Ridehuset fra d. 17-18 oktober, og bag arrangement står St. Pauls Apotek, Herr Bartels og Gedulgt. Du kan enten købe en entrebillet eller en VIP-billet, der giver gratis cocktails i baren. Læs mere her.

17. november Ladies: Eat I anledning af Danmarks Iværksætteruge gentager Ladies First for tredje år i træk deres succesfulde initiativ Ladies Eat. På aftenen kan du spise lækker tre-retters middag med 5-8 inspirerende kvinder og snakke om ambitioner, passion og karriere. Læs mere her

19. Elle & Dig Søndag d. 19. november løber Elles populære event ”Elle & Dig” af stablen i Aarhus. I løbet af dagen bliver man præsenteret for de største trends indenfor mode, skønhed og interiør, og så bliver man forkælet med lækker frokost, snacks og goodiebags. Prisen er 450.

Læs mere og køb billet her.

 

Thit Lund

Jeg hedder Thit og er aarhusianer med kæmpe A. Jeg har altid boet i Aarhus og kender den som min egen baglomme. Alligevel er jeg på en evig jagt efter byens små perler, som jeg med glæde deler og dokumenterer på min blog thitlund.dk

Jeg har min daglige gang i ø-gaderne og kan ikke forestille mig, at jeg skal bo andre steder end her i byens smørhul. Aarhus vokser nemlig på mig, og selvom jeg har boet her i 23 år, bliver byen ved med at imponere og inspirere.

Når jeg ikke snuser rundt med mit kamera eller går tur med min bomuldshund Albert, læser jeg kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.