3/10/2017

Guide: Det skal du lave i oktober

Skrevet af:
Thit Lund

Oktober er et skønt sammensurium, hvor man nyder årets sidste solstråler og samtidig pakker sig ind til vinterens kommen.  Men udover at plukke æbler, drikke te og købe lune striktrøjer er der masser af spændende arrangementer at glæde sig til i Aarhus. Se bare med her:

 

3-4. oktober: Food Maker Faire

Vil du lave chokolade sammen med Tobias fra Bagedysten? Lave din egen pasta sammen med restauranten SåRT? Lave surdej sammen med Birks Køkken? Eller noget helt fjerde? Så skal du tage forbi Food Makers seje arrangement d. 3 og 4. oktober. Arrangementet er gratis. Læs mere her

 

4. oktober: Ladies First - Work hard, play harder Sammen med to andre seje damer har jeg stablet et spændende arrangement på benene. Den 4. oktober kan du nemlig høre om, hvordan kreative mennesker leger med tanker, teorier og ideer. Du kan blandt andet møde Stine Rathcke Jørgensen, der arbejder med utraditionel markedsføring ved at skabe fysiske, interagerende og digitale installationer. Det hele foregår  på PlayHub på havnen fra klokken 18.30-21. Læs mere her.  

 

5. oktober: Iværksætterdrømme – bliv inspireret og lad din gode ide spire UngKOM er kendt for at arrangere seje events, og den 5. oktober er ingen undtagelse. Der kan du nemlig møde tre inspirerende iværksættere (fra bSocial, Culture Works og Dijitall), som vil give dig et indblik i, hvilke overvejelser man bør gøre sig, hvis man tænker på at starte en virksomhed op og fortælle om, hvordan de er kommer dertil, hvor de er i dag. Læs mere her.

 

7. oktober: Secondhand bazar i Studenterhuset

Et af de bedste second hand markeder, der er i Aarhus, er i Studenterhuset. Jeg tror faktisk, det var det første genbrugsmarked, jeg var til, og jeg har hængt fast lige siden. Der er nemlig altid fyldt med tøj, og så er priserne virkelig fair. Faktisk overvejer jeg sammen med en veninde, om vi skal have en bod i november. Læs mere om Secondhand Bazaren her.

 

17. oktober: Gin Tonic Festival Min yndlingsdrink er Gin Tonic, så da jeg læste, at der kommer en hel festival, der hylder den klassiske drink, blev min interesse vakt. Festivalen foregår i Ridehuset fra d. 17-18 oktober, og bag arrangement står St. Pauls Apotek, Herr Bartels og Gedulgt. Du kan enten købe en entrebillet eller en VIP-billet, der giver gratis cocktails i baren. Læs mere her.

 

19. oktober: Elle & Dig Søndag d. 19. november løber Elles populære event ”Elle & Dig” af stablen i Aarhus. I løbet af dagen bliver man præsenteret for de største trends indenfor mode, skønhed og interiør, og så bliver man forkælet med lækker frokost, snacks og goodiebags. Prisen er 450. Læs mere og køb billet her.

Thit Lund

Jeg hedder Thit og er aarhusianer med kæmpe A. Jeg har altid boet i Aarhus og kender den som min egen baglomme. Alligevel er jeg på en evig jagt efter byens små perler, som jeg med glæde deler og dokumenterer på min blog thitlund.dk

Jeg har min daglige gang i ø-gaderne og kan ikke forestille mig, at jeg skal bo andre steder end her i byens smørhul. Aarhus vokser nemlig på mig, og selvom jeg har boet her i 23 år, bliver byen ved med at imponere og inspirere.

Når jeg ikke snuser rundt med mit kamera eller går tur med min bomuldshund Albert, læser jeg kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.