31/8/2017

Guide: Det skal du lave i september

Skrevet af:
Thit Lund

1.-3. september: Food Festival

På fredag løber årets fedeste arrangement af stablen – nemlig Food Festival! Jeg er dernede hvert eneste år, og jeg elsker at se, hvordan festivallen bare vokser og vokser. Der er tusindvis af boder, skøre arrangementer og seje mennesker. Jeg kan kun give det mine varmeste anbefalinger! Læs mere her

8. september: Ladies Meet 

Ladies First arrangerer altid super spændende netværksmøder for kvinder, og den 8. september har de 5 års fødselsdag. Der fejrer de ved at invitere nogle af de sejeste damer til at holde oplæg på Stiften. Så hvis du interesserer dig for kvinder og karriere, må du endelig kigge forbi. Læs mere her.

15. september: Danmarks Største Fredagsbar

Hvis du er studerende i Aarhus, kommer du hurtigt til at stifte bekendtskab med Danmarks Største Fredagsbar, som er et stort udendørsarrangement i Universitetsparken. I løbet af dagen er der forskellige konkurrencer, og om aftenen er der koncert. Hvis vejret holder, plejer det at være rigtig hyggeligt. Læs mere her.

17. september: Vild med yoga 

Er du en yogi? Så skal du kigge forbi Mindeparken søndag den 17. september, når Femina afholder et stor udendørs yoga-event. Læs mere her.

17. september: MegaKup på Godsbanen 

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har været til MegaKup. Det er et stort marked, hvor den Rå Hal på Godsbanen bliver fyldt til randen med second hand tøj, og jeg kommer næsten altid derfra med noget. Dørene er åbne fra klokken 12-15. Det eneste minus er, at man skal betale for entre. Læs mere her

28. september: Company Dating

Er du også usikker på, hvad du skal, når du er færdig med at læse? Så kan det være, du skal kigge forbi arrangementet Company Dating, hvor du får lov at speeddate forskellige virksomheder – nationale som internationale. Jeg har aldrig selv været til det, men jeg har kun hørt rigtig godt om det. Læs mere her.

 

 

Thit Lund

Jeg hedder Thit og er aarhusianer med kæmpe A. Jeg har altid boet i Aarhus og kender den som min egen baglomme. Alligevel er jeg på en evig jagt efter byens små perler, som jeg med glæde deler og dokumenterer på min blog thitlund.dk

Jeg har min daglige gang i ø-gaderne og kan ikke forestille mig, at jeg skal bo andre steder end her i byens smørhul. Aarhus vokser nemlig på mig, og selvom jeg har boet her i 23 år, bliver byen ved med at imponere og inspirere.

Når jeg ikke snuser rundt med mit kamera eller går tur med min bomuldshund Albert, læser jeg kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.