14/2/2017

Studierabatter

Skrevet af:
Nymaane

En af de bedste ting ved at være studerende er, at man får studierabat. Nogle gange kan det dog være fuldstændig uoverskueligt, hvor der er rabatter at hente. Det er der dog en løsning på! En gratis app ved navn Studiz samler nemlig størstedelen af alle de studierabatter der er at hente – både i fysiske og online butikker.

Man hopper ind, tilmelder sit studiekort, og et voila, nu kan du se alle de steder, du kan få rabatter. Hos frisører, i tøjbutikker, på kaffebarer, på teatre, hos tandlæger, transport, restauranter, og så videre. Man kan selv kigge rundt, og se om man falder over noget nyttigt, men der er også god mulighed for at søge efter netop det man mangler; fx en tandlæge. Med et dukker alle tandlæger med studierabat op, og så er det blot at finde den, man ønsker at bruge.

Det er helt sikkert en god og nem måde at få udnyttet sit studekort til fulde!

Nymaane

Hej med jer!  Oprindeligt kommer jeg fra en lille, dejlig by der hedder Skave, men for to år siden flyttede jeg til Århus for at studere; det betyder også at jeg netop er gået i gang med tredje år på universitetet, hvor jeg læser psykologi. Udover at studere er jeg vikar i en integreret børnehave og frivillig ved Dansk Flygtningehjælp, to ting jeg er meget glad for. I min fritid elsker jeg at skrive, og ikke nok med at jeg blogger om det at være ny i Århus her på nyibyen.dk, kører jeg også på min egen blog nymaane.dk.

Jeg kunne selv have brugt en side som denne, da jeg flyttede til Århus, og glæder mig rigtigt meget til at dele mine erfaringer om det at være tilflytter!